2 juli 2011

Trerätters lunch


Jo, det var ju en passerad födelsedag som skulle firas, och lite återgäldning av tidigare middagar. Så vi slog på stort med trerätters trots att vi började kl ett. :-)
Först en liten grekisk sallad utan oliver, det var salt och gott i den tryckande hettan.


Huvudnumret var persilje- och vitlöksfylld och baconlindad helstekt fläskfilé. Recept finns här. En champinjonsås hade fått puttra större delen av morgonen, så den var riktigt smakrik och mullig.


Till det en vacker sallad med en färgrik blandning skojiga tomater, broccoli och (jag erkänner!) en färdig påse Bistrosallad. Ibland får man låta nån annan göra slavgörat! *s*


Som avslutning en vaniljpannacotta med hallongelé på balkongen, i hopp om att få någon liten svalka. Så blev det nu inte, men maten var god och sällskapet trevligt!

Ja, sen behövde inte jag mer mat den här dan... Pust! *s*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar