11 juli 2011

Ostwurst med gräddstuvad purjolök


Ostwurst hittade jag idag. ICA:s eget märke, 73 % köttinnehåll och 1,5 g kolhydrater - om jag minns rätt, jag har slängt förpackningen. Visst lite märkliga ingredienser, men inte så farligt för en engångsvurre! *s*

Och god var den. Smakrik utan att vara stark, och ihop med gräddstuvad purjolök smakade det himmelskt.

Idag åts frukost kl elva (jag vaknade vid sju) och middag halv fem. Nu en kopp kvällste med grädde.

2 kommentarer:

  1. Vva gott det här lät..hmmm undrar om jag ska prova nån dag. Mat behöver inte vara krångligt..två "ingredienser" och maten är klar =) Jag har många ggr tänkt att jag skulle följa och äta exakt som dig en vecka få se om jag kan rasa av mig nåt kg.
    Jag skulle nog kanske ta stuvad vitkål till.tror jag blir gott =) har aldrig provat gräddstuvad purjo.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Hej Linda! Prova du vitkål, det blir nog jättebra. Sen kan du testa purjon också, för den blir verkligen supergod. Söt och len! Bara fräs den i smör, häll på grädde och låt puttra. Mer smör och mer vispa om du vill att den ska tjockna. Salt och vitpeppar. Så smarrigt! :-)

    SvaraRadera